ВГРАДЕНА НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

В автомобил INFINITI, снабден с функция за навигация, GPS системата е вградена директно в арматурното табло. Няма нужда да сваляте поглед от пътя, тъй като системата ви насочва чрез визуални и гласови команди.


УКАЗАТЕЛ ЗА МЕСТА
Освен посоки, навигационната система може да ви помогне, за да намерите най-близките до вас услуги. Указателят за места съдържа записани предварително
адреси на посещавани места като ресторанти, бензиностанции, банки и много други.


АДРЕСЕН УКАЗАТЕЛ
В този указател можете да запаметите адресите на до 50 предпочитани от вас обекта, което е особено полезно за онези, които често се бъркат в квартали и места, които посещават само няколко пъти в годината.

КОМПАС

Вграденото приложение "Компас" на INFINITI ви показва текущата посока на пътуване, както и посоката на вашата крайна цел, за да сте сигурни, че никога няма да се загубите. Осен това ви помага да намерите точното GPS местоположение, включително и координатите за географска ширина и дължина.USB ПОРТ ЗА IPOD И СЪВМЕСТИМИ УСТРОЙСТВА

Включете вашия iPod®, флаш-памет или друго съвместимо устройство в един от удобните USB портове на INFINITI - така по време на пътуване ще можете да слушате цялата си колекция от музика, подкасти и аудиокниги. Ще имате възможност да управлявате функциите чрез аудио системата или сензорния екран.

HANDS-FREE TEXT MESSAGING ASSISTANT

Чрез функцията Hands-free Text Messaging Assistant (Помощна функция за текстови съобщения) вашият INFINITI може да прочете ясно входящите съобщения и чрез технологията за гласово разпознаване може бързо да отговори с предварително готови шаблони за отговор.


БУТОНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ВЪРХУ ВОЛАНА

Можете да активирате помощната функция за текстови съобщения с помощта на бутона за телефон, разположен върху волана.


ПРОСЛУШВАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ
Кажете ''Read Text'' (Прочети текстово съобщение), за да прослушате съобщение и съответно ''Next Text'' (Следващо текстово съобщение), за да чуете всички други съобщения, запаметени в системата INFINITI InTouch.


ОТГОВОР/ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕ
Отговарянето или изпращането на ново текстово съобщение е много лесно. Например, кажете ''Send Text to James Smith'' (Изпрати текстово съобщение до Джон Смит) и изберете един от няколкото предварително записани отговора.


ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСАНИ СЪОБЩЕНИЯ
В системната памет на вашия автомобил има няколко предварително записани текстови съобщения като "On my way" (В момента пътувам), "Running late" (Закъснявам), "Driving, can't text" (Шофирам, не мога да отговоря) и други.


ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ СЪОБЩЕНИЯ
Можете да създадете ваши собствени текстови съобщения и да ги добавите към списъка с предварително записани отговори на съобщения.

ТЕЛЕФОННА СИСТЕМА ЗА СВОБОДНИ РЪЦЕ С BLUETOOTH®

С телефонната система за свободни ръце с Bluetooth® можете да осъществявате и да приемате телефонни повиквания, с помощта на гласово разпознаване, когато мобилният телефон се намира някъде във вашата чанта. Няма слушалки, няма протягане - необходимо е само да държите здраво волана.


БУТОНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ВЪРХУ ВОЛАНА
Приемането на телефонно повикване е съвсем лесно - трябва само да натиснете бутон върху волана. Системата автоматично заглушава звука на аудио системата, докато не приключите телефонния разговор.


ГЛАСОВИ КОМАНДИ
Благодарение на вградения микрофон и технологията за гласово разпознаване на INFINITI, можете да задействате Bluetooth® с лесни гласови команди. За да извършите повикване, е необходимо само да кажете "Call" (Набери), заедно с името на някой от контактите, записани в телефонния указател - или пък "Dial Number" (Набери номер), последвано от цифрите на телефонния номер на съответния контакт.


ТОНОВЕ НА ЗВЪНЕНЕ
Разполагате с богат избор от тонове на звънене за телефонната система с Bluetooth®.

ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ НА ЗВУК ЧРЕЗ BLUETOOTH®

Вече нямата нужда от кабел и можете да предавате безжично музиката от всяко аудио устройство, съвместимо с Bluetooth®. А пътуващите заедно с Bас имат възможността да регулират силата на звука от всяка седалка на автомобила.


БУТОНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ВЪРХУ ВОЛАНА
Активирайте функцията Bluetooth® с помощта на бутона върху волана.


ПОКАЗВАНЕ НА НАДПИСИ
Данни за музикалните изпълнения, които слушате, се показват на екрана на системата INFINITI InTouch.ГЛАСОВО РАЗПОЗНАВАНЕ НА INFINITI

Ако вашият INFINITI е оборудван със система за гласово разпознаване, можете да използвате лесни гласови команди, за да управлявате телефона, навигационната система (ако има такава), както и развлекателно-информационната система на автомобила. Можете да правите всичко това, докато се концентрирате върху най-важното в момента - шофирането.


БУТОНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ВЪРХУ ВОЛАНА

Активирайте гласовото разпознаване на INFINITI с помощта на бутона за разговор върху волана.


НАПЪТСТВИЯ
Следвайте напътствията на INFINITI InTouch за управление без помощта на ръцете на навигационната система, телефона, аудио системата и други.


За пълния списък на разпозаваните гласови команди, направете справка с ръководството за потребителя.

ДИНАМИКА ПРИ ШОФИРАНЕ

Това уникално приложение за автомобил бе разработено от INFINITI, за да ви инфоримира за различните технически характеристики на автомобила като скорост на автомобила, обороти на двигателя, гориво и разход на гориво, ускорение при завиване и други данни за кормилното управление.

ЧАСОВНИК

В уникалното приложение "Clock" (Часовник) функционалността се комбинира със стила. Имате богати възможности за избор измежду най-различни екрани с цифрови или аналогови часовници, които да показват текущото време в автомобила. Също така могат да се показват и няколко световни часовника - практична функция за онези, чиято делова активност се простира в няколко държави или са част от глобални корпорации.

QUICK GUIDE (КРАТЪК СПРАВОЧНИК)

Приложението Quick Guide (Кратък справочник) служи за цифрово ръководство за INFINITI InTouch Винаги, когато имате нужда, можете да научите как да използвате функциите на системата с помощта на това интерактивно ръководство с инструкции.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА НЕИЗПРАВНОСТОБЩИ УСЛОВИЯ

Винаги се отнасяйте сериозно към шофирането. Използвайте услугите на INFINITI InTouch само когато това е безопасно.

За активиране на услугата е необходимо споразумение за абонамент. Необходим е съвместим смартфон (само устройства с IOS и Android), който не е включен с превозното средство. Мобилната мрежа и услугите за автомобили се предоставят от независими компании, които не са част от INFINITI. Мобилната мрежа не е налична навсякъде. Употребата на функциите на INFINITI InTouch е според плана с данни на смартфона на клиента. Попитайте своя мобилен оператор за подробности. Не всички показани приложения са налични за всички модели с INFINITI InTouch. GPS картите може да не са еднакво подробни навсякъде или да не отразяват текущите пътни наредби. Някои приложения и услуги, включително услугите на Google, се предоставят от независими компании, които не са част от INFINITI. Ако доставчикът на приложението или услугата прекрати/ограничи услугата, услугата може да бъде прекъсната или спряна без предупреждение или отговорност от INFINITI и/или агентите на компанията. INFINITI не носи отговорност за всякакви замени или обновления на оборудване или приложения или свързаните с това разходи, които могат да бъдат необходими поради изменения в приложението или услугата. Прилагат се общите условия на споразумението за абонамент. Първоначалният пробен период започва от датата на покупка на превозното средство, след което е необходим платен абонамент на текущата в бъдещия момент цена. В сила са стандартните цени за текстови съобщения и/или мобилни данни за комуникациите, които получавате по електронната поща или като текстови съобщения.

За активиране на услугата е необходимо споразумение за абонамент. Включен е 2 години безплатен първоначален период от датата на покупка. След това ще трябва да заплатите текущата цена за абонамент чрез кредитна карта, за да удължите услугата за период от 1 година според условията на споразумението за абонамент.


За да може да използвате имейла, календара и връзката с приложението Garage (Гараж) за изтегляне или акуализиране на приложения, е необходимо да имате връзка чрез активен абонамент за приложения на смартфон.


За да могат да фукционират, някои приложения на автомобила изискват инсталиране и влизане чрез активен профил в приложението INFINITI InTouch.


Никога не правете настройки докато шофирате. GPS картите може да не са еднакво подробни навсякъде или да не отразяват текущото състояние на пътя.


iPhone®

Не се разсейвайте, когато сте зад волана. Избягвайте да използвате вашия iPhone® по начин, който може да ви разсее, докато шофирате превозното средство. Свържете се с партньора за подробности. iPhone® е регистрирана търговска марка на Apple, Inc. Всички права запазени. iPhone® не е включен.


Bluetooth®

Наличността на определени функции зависи от поддържаната от телефона версия на Bluetooth®. Вижте ръководството на потребителя за подробности. Надписът и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и Nissan притежава лиценз за употребата им.