ОБЩИ ВЪПРОСИ

Трябва ли да се абонирам, за да използвам услугите на приложението INFINITI InTouch?

 

О. Да, необходимо е споразумение за абонамент, за да активирате услугата.

Колко е продължителността на безплатния пробен период?O. Първите 24 месеца за приложението INFINITI InTouch Mobile и 36 месеца за приложението Infiniti InTouch Services са безплатни, считано от дата на закупуване. След това ще трябва да заплатите цената за абонамент чрез кредитна карта в момента на подновяване, за да удължите услугата за период от 1 година според условията на споразумението за абонамент.

Кои телефони са съвместими?O. За цялостен списък на съвместимите телефони, които могат да се използват за функциите за развлечение, телефония и телефонен указател, моля, щракнете тук. За цялостен списък на съвместимите телефони, които могат да се използват за услугите на INFINITI InTouch, щракнете тук.

Как работи функцията за гласово разпознаване?О. Някои от услугите на InTouch поддържат гласови команди (гласово разпознаване), докато други четат на глас съдържанието на приложенията, като например публикации във Facebook чрез функцията от текст към говор. ЗАБЕЛЕЖКА: функцията за гласово разпознаване се предлага само на английски, немски, френски, италиански и холандски.

За кои модели се предлага системата INFINITI InTouch?А. Понастоящем системата INFINITI InTouch се предлага само за Q50, Q30, QX30, Q60.

АКТИВИРАНЕ НА УСЛУГАТА

От какво се нуждая, за да използвам INFINITI InTouch?


1. Съвместим смартфон.
2. План с данни за смартфон (целият трансфер на данни ще се извършва чрез абонаментният план на смартфона ви).
3. Приложението INFINITI InTouch, което трябва да изтеглите на смартфона си.
4. Профил в INFINITI InTouch. Можете да си създадете профил в INFINITI InTouch чрез приложението INFINITI InTouch или като посетите портала на системата. След като се регистрирате, ще трябва да добавите автомобила си към профила, като въведете идентификационния номер на автомобила (VIN) и персоналния си идентификационен номер (PIN), които сте получили от представителя, и щракнете върху „Активиране“.

СДВОЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ

Откъде мога да изтегля приложенията INFINITI InTouch?

 

О. Налично е в Apple App Store и Google Play.

Как да свържа смартфона си, за да използвам услугите на приложението INFINITI InTouch?

 

О. За да свържете и конфигурирате приложението InTouch за iPhone: първо свържете своя iPhone към системата INFINITI InTouch, като използвате USB кабела на смартфона, след което стартирайте приложението INFINITI InTouch на устройството си. Смартфоните с Android могат да се свързват и конфигурират по безжичен път чрез Bluetooth.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Каква информация за потребителите се събира и споделя с доставчиците на услугата или компаниите?


О. INFINITI InTouch не събира и не споделя информация, която може да разкрие самоличността на потребителя – данните ще бъдат анонимни. Ще се събират данни за честотата и потреблението на различните услуги, които са налични в автомобила ви.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Винаги се отнасяйте сериозно към шофирането. Използвайте услугите на INFINITI InTouch само когато това е безопасно.

За активиране на услугата е необходимо споразумение за абонамент. Необходим е съвместим смартфон (само устройства с IOS и Android), който не е включен с превозното средство. Мобилната мрежа и услугите за автомобили се предоставят от независими компании, които не са част от INFINITI. Мобилната мрежа не е налична навсякъде. Употребата на функциите на INFINITI InTouch е според плана с данни на смартфона на клиента. Попитайте своя мобилен оператор за подробности. Не всички показани приложения са налични за всички модели с INFINITI InTouch. GPS картите може да не са еднакво подробни навсякъде или да не отразяват текущите пътни наредби. Някои приложения и услуги, включително услугите на Google, се предоставят от независими компании, които не са част от INFINITI. Ако доставчикът на приложението или услугата прекрати/ограничи услугата, услугата може да бъде прекъсната или спряна без предупреждение или отговорност от INFINITI и/или агентите на компанията. INFINITI не носи отговорност за всякакви замени или обновления на оборудване или приложения или свързаните с това разходи, които могат да бъдат необходими поради изменения в приложението или услугата. Прилагат се общите условия на споразумението за абонамент. Първоначалният пробен период започва от датата на покупка на превозното средство, след което е необходим платен абонамент на текущата в бъдещия момент цена. В сила са стандартните цени за текстови съобщения и/или мобилни данни за комуникациите, които получавате по електронната поща или като текстови съобщения.

За активиране на услугата е необходимо споразумение за абонамент. Включен е 2 години безплатен първоначален период от датата на покупка. След това ще трябва да заплатите текущата цена за абонамент чрез кредитна карта, за да удължите услугата за период от 1 година според условията на споразумението за абонамент.


За да може да използвате имейла, календара и връзката с приложението Garage (Гараж) за изтегляне или акуализиране на приложения, е необходимо да имате връзка чрез активен абонамент за приложения на смартфон.


За да могат да фукционират, някои приложения на автомобила изискват инсталиране и влизане чрез активен профил в приложението INFINITI InTouch.


Никога не правете настройки докато шофирате. GPS картите може да не са еднакво подробни навсякъде или да не отразяват текущото състояние на пътя.


iPhone®

Не се разсейвайте, когато сте зад волана. Избягвайте да използвате вашия iPhone® по начин, който може да ви разсее, докато шофирате превозното средство. Свържете се с партньора за подробности. iPhone® е регистрирана търговска марка на Apple, Inc. Всички права запазени. iPhone® не е включен.


Bluetooth®

Наличността на определени функции зависи от поддържаната от телефона версия на Bluetooth®. Вижте ръководството на потребителя за подробности. Надписът и логото на Bluetooth са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и Nissan притежава лиценз за употребата им.