Представяме ви Infiniti Q60 Concept

Като съчетава поразителна външност и въодушевяваща скорост, Q60 Concept ще впечатли почитателите на спортните автомобили с острите си контури и ръчно изработен интериор.

 

А вдъхновението за дизайна си личи навсякъде. Дръзките ниски линии на покрива и ватираният кожен салон напомнят за елегантния INFINITI Q80 Inspiration, който беше представен миналия октомври в Париж, докато аеродинамичните ребра зад предните калници присъстват и в концептуалния седан Q50 Eau Rouge.

 

„Q80 Inspiration беше знак за бъдещия дизайнерски език на INFINITI“, каза изпълнителният директор по дизайна на INFINITI Алфонсо Албаиса. „Q60 Concept е следващата стъпка от това пътуване. Елегантните и динамични извивки на Q80 Inspiration допълват спортното излъчване на Q60 Concept.“

Изключителното внимание към детайлите е една от основните причини Q60 да е толкова специален. Поръчковите 21-инчови джанти доминират пространството под извивките на калниците, а черните матирани и хромирани спици, които са вдъхновени от перките на реактивните двигатели, се простират до краищата на колелата. Ръчно шитата кожена тапицерия предоставя перфектния баланс между удобство и опора, като пътниците отзад могат да се насладят на повече място за краката благодарение на истинските спортни седалки в конфигурация 2+2.

 

Проектиран и създаден без никакви компромиси, INFINITI Q60 Concept обещава изключителна динамика и удоволствие от шофирането. Това е спортният автомобил, който ще ви плени.