Бъдещето пристигна на Goodwood FOS 2015 с въодушевяващ автомобил, който е първи по рода си: заинтригуващ и интерактивен поглед към новия INFINITI Q30 преди официалната му премиера на автомобилното изложение във Франкфурт през септември. Този революционен модел комбинира елементи от купе, хечбек и кросоувър, създавайки нов автомобилен клас за свободомислещи потребители. 

 

Разчупвайки по подобаващ начин традиционализма, представянето му съчета разбулване с потайност. Истински Q30 стоя покрит в дизайнерската кабина на INFINITI, преди да предоставим възможност на посетителите да разкрият нейното съдържание: при всяко изпращане на съобщение в Twitter с хаштаг #GlimpseQ30 част от силуета на автомобила проблясваше в синьо, предоставяйки примамлив поглед към това, което предстои. Дизайнерската кабина бе съпътствана от модерно 3D LED светлинно шоу, което накара основните дизайнерски елементи на Q30 да оживеят.

 

За четирите дни на фестивала дизайнерското ни студио временно се пресели на изложбен щанд с име INFINITI Shapes the Future. Това бе уникален шанс да зърнете предварително бъдещите допълнения в нашата бързо разрастваща се гама, както и да се видите отблизо новата ни дизайнерска посока. Дизайнерският екип също беше тук, за да запознае посетителите с последните ни концептуални модели – два от които досега не бяха представяни в Обединеното кралство.

 

Q60 Concept е удивителна нова визия за елегантно и спортно купе 2+2, която обединява поразителен дизайн с вълнуваща скорост, за да се превърне в нова икона на дизайна. Q80 Inspiration (специална изложбена версия на концепцията) дава предварителен поглед към бъдещия дизайнерски език на INFINITI под формата на супер луксозен автомобил с четири врати и скосена задна част, който е въплъщение на напредъка. QX30 Concept направи своя дебют в Обединеното кралство в Goodwood и представлява нов кросоувър, който променя правилата на играта и комбинира внушително излъчване с елегантен дизайн на купе автомобил. Серийната версия се планира да излезе от завода ни в Съндърланд през следващата година.