Infiniti СОФИЯ

Затворено REOPENING ON 08/02 AT 10:00

Услуги, предлагани във вашето представителство : Продажба на нови автомобили , Продажба на употребявани автомобили , Следпродажбено обслужване , Резервни части , Аксесоари

Infiniti СОФИЯ

Адрес на представителство

бул. Цариградско шосе 166 София 1138

Работно време

Понеделник-Петък: 10:00-19:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: -

Услуги

  • Продажба на нови автомобили
  • Следпродажбено обслужване
  • Продажба на употребявани автомобили
  • Резервни части
  • Аксесоари

ЗА НАС

"INFINITI" са бутикови премиум автомобили с впечатляващ дизайн, изключително високо ниво на качество, иновативни технологии и безкомпромисно пътно поведение. В България мисията на марката е в допълнение на тези очарователни автомобили да предложи едно много високо и различно обслужване в премиум сегмента.

 

"INFINITI" е най-младата премиум марка в света. Тя е създадена за американския пазар през 1989 година. В следващите години тя еволюира и се променя в една истински глобална марка автомобили. "INFINITI" взима решение да навлезе на eвропейския пазар през 2005 година, но реално операциите започват в края на 2008 година. През този период японски инженери детайлно разучават навиците и предпочитанията на клиентите в Европа, като са разположени в различни страни от Стария континент. По този начин те успяват да модифицират автомобилите "INFINITI" в съответствие с високите очаквания на европейския клиент. И до днес продуктите на "INFINITI" се съобразяват със спецификите на нашия континент.

 

България е един от първите пазари в Европа, в който "INFINITI" стартира дейност, чрез официалния си партньор за страната - "Витоша Ауто" ООД. От октомври 2008 година започнаха ефективните продажби, а през февруари 2009 година беше открит Инфинити Център София. Този продажбено-сервизен комплекс разполага с 6000 кв.м площ, изцяло изпълнен според уникалната концепция Infiniti Lobby, Lounge and Gallery и включва модерен сервизен център с диагностична, механична, тенекеджийска и бояджийска секция.

 

"INFINITI" в България е синоним на безкомпромисно продажбено и следпродажбено обслужване. То се гради на едно различно отношение, организирано в услуга към клиента и насочено към разбирането на неговите нужди. Екипът на "INFINITI" в България е съставен от млади, силно мотивирани и висококвалифицирани хора, които изцяло разбират концепцията за премиум връзка с клиентите. Признание за това е определянето на Инфинити Център София за един от най-добре работещите и следващите концепцията на марката центрове в света!

 

Продуктите на "INFINITI" са създадени, за да предложат едно различно отношение към автомобилите, с изключително внимание към детайла и лукса, високо ниво на сигурност и не на последно място удоволствие от шофирането.

 

"INFINITI" има амбицията да бъде изкусителната алтернатива в премиум сегмента. Дори нещо повече, "INFINITI" ще предизвика статуквото, изградено от доминиращите брандове в премиум сегмента, като предложи още по-емоционален и различен дизайн, още по-новаторски задвижвания и високи технологии, които ще променят начина, по който ще се използва автомобилът.

 

Следвайте ни, защото ние сме готови да пренапишем правилата. "INFINITI" не е марка, създадена да даде по нещо на всички, а за да даде всичко на някои.

НАШИЯТ ЕКИП

СЪБИТИЯ

INFINITI TEST DRIVE WEEKEND - FEBUARY 2014

“Exclusive Infiniti Test Drive Weekend” 22-23 февруари 2014 г., комплекс “Пирин Голф & Спа”

INFINITI AT SOFIA MOTOR SHOW - JUNE 2013

INFINITI Q50 PRESENTATION - JUNE 2013